ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η έντονη ενόχληση της Άγκυρα για τη συμφωνία της Ελλάδας με την Αίγυπτο για τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ φαίνεται πως έχει αντίκτυπο και στον διάλογο που επιχειρούσε να ξεκινήσει με την Ελλάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το OPEN TV, η Άγκυρα ενημέρωσε την Αθήνα ότι από πλευράς της ματαιώνονται, προς το παρόν, οι διερευνητικές επαφές που ήταν να ξεκινήσουν τη Δευτέρα 24 Αυγούστου.
Πηγές από την κυβέρνηση σχολίασαν σχετικά ότι ουδέποτε αναφέρθηκε συγκεκριμένη ημερομηνία και παρέπεμψαν στις σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για το ενδεχόμενο επαφών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σεισμός 6 ρίχτερ νότια της Κάσου
- Eurovision: Όσα έγιναν στον Α’ ημιτελικό – Ποιες χώρες προκρίθηκαν – Η Σάττι που τραγούδησε Σελίν Ντιόν και η Κύπρος που δεν έπεισε
- Υπ. Περιβάλλοντος: Στη Βουλή η νέα τροπολογία για την προσαρμογή των κίνητρων του Νέου Οικοδομικού Κώδικα
- Viva – JP Morgan: Το μεγάλο μυστικό στον πόλεμο Καρώνη- Ντίμον που θα κρίνει τον νικητή
