Μια μαραθώνια σεζόν για το πρωτάθλημα Αγγλίας φτάνει στο τέλος της την Κυριακή 26 Ιουλίου, με σκληρές μάχες τόσο για την παραμονή στην κατηγορία, όσο και για την έξοδο στην Ευρώπη.
Η εβδομαδιαία εκπομπή Game Time του ΟΠΑΠ φιλοξένησε τον δημοσιογράφο Γιάννη Καραλή, ο οποίος ανέλυσε τις αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα της Premier League στο φινάλε της Κυριακής.
Αναλύοντας τις ελπίδες των Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λέστερ για το Champions League, ο Γιάννης Καραλής μίλησε για «χιτσκοκικό φινάλε». Επίσης, αναφέρθηκε στις μάχες για την παραμονή στην κατηγορία, με τις Μπόρνμουθ, Άστον Βίλα και Γουότφορντ να θέλουν πάση θυσία να αποφύγουν τον υποβιβασμό.
Δείτε το βίντεο:
Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Η Τεχεράνη έχει στείλει την απάντησή της σε μια αμερικανική πρόταση με στόχο τον τερματισμό του πολέμου
- ΥΠΑΑΤ: Η βιώσιμη αγροτική ανάπτυξη είναι στρατηγική επιλογή για την παραγωγή, τους παραγωγούς και την ανθεκτικότητα της Θεσσαλίας
- Δόμνα Μιχαηλίδου: Μαμά είναι τα μαλλιά που έπεσαν, η κούραση, τα πρώτα βήματα
- Γιώργος Γεραπετρίτης: Στις Βρυξέλλες για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.