Όλα τα μυστικά για νόστιμο μοσχαράκι στην κατσαρόλα συνοδευμένο με μελιτζάνες, ένα από τα καλύτερα λαχανικά της εποχής.
Προσέχουμε να μην κόψουμε σε πολύ μικρά κομμάτια τις μελιτζάνες, ώστε να μη παραβράσουν μέσα στην κατσαρόλα και λιώσουν. Επίσης οι μελιτζάνες ρουφάνε πολύ λάδι, μην νομίσετε ότι δεν βάλετε αρκετό για το σοτάρισμα. 3-4 κ.σ. είναι αρκετές.
Από τον Γιώργο Τσούλη
ΥΛΙΚΑ
600 γρ. μοσχάρι ελιά, κομμένο σε κύβους 4×4
300 γρ. μελιτζάνα, κομμένη σε μικρά κυβάκια
800 γρ. ντομάτα κονκασέ
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
½ κ.γ. τζίντζερ, σε σκόνη
½ κ.γ. κανέλα, σε σκόνη
¼ κ.γ. κουρκουμά, σε σκόνη
1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή, σε σκόνη
1 κ.γ. κύμινο, σε σκόνη
1 κ.γ. πελτές ντομάτας
35 γρ. κουκουνάρι
200 ml ζωμό βοδινού
1 φύλλο δάφνης
1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Da Paolino: Η εκπληκτική ιστορία του λεμονόκηπου που πήγαινε ο Νιάρχος – Εκεί που Γιάννης και Δήμητρα Κούστα θα βαφτίσουν το γιο τους
- Ελληνικό: Ρήτρες ως 5 εκατ. ευρώ θα πληρώσει η Lamda Development αν καθυστερήσει ο Riviera Tower
- Morgan Stanley και J.P. Morgan για Metlen: Η μεταφορά στο Λονδίνο δίνει ώθηση στη μετοχή
- Ο πόλεμος Δένδια – Άδωνι και ο peacemaker, ο χαμός στη Βουλή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, γιατί ο Κακλαμάνης αποθέωσε Στουρνάρα και γιατί πέφτουν τα τουρκικά drones
