ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H αθόρυβη μάχη της ΕΡΤ, γιατί συγκρούονται Βαξεβάνης – ΕφΣυν, τι αλλάζει στον Σκάι, το unfollow της Μενεγάκη και ποιος θα πάρει το ATTICA TV;
Ο υπουργός ζητά από τον Βαξεβάνη να τοποθετηθεί
Να απαντήσει αν από τα λεφτά που έλαβε ο κ. Καλογρίτσας από την CCC, ιδρύθηκε η εφημερίδα Documento, καλεί τον Κ. Βαξεβάνη ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Σε ανάρτησή του στο twitter, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης σημειώνει: «Ο Κώστας Βαξεβάνης οφείλει να απαντήσει εάν αυτό που κατέθεσε ο κ. Καλογρίτσας στο Δικαστήριο ισχύει ή όχι. Δηλαδή, ότι από τα 3.000.000€ που με την μεσολάβηση του Νίκου Παππά, πήρε από την CCC, τα 2.500.000€ τελικά τα έδωσε για να ιδρυθεί η εφημερίδα Documento. Ισχύει;»
Ο @KostasVaxevanis οφείλει να απαντήσει εάν αυτό που κατέθεσε ο κ. Καλογρίτσας στο Δικαστήριο ισχύει ή όχι. Δηλ ότι από τα 3.000.000€ που με την μεσολάβηση @nikospappas16 πήρε από την CCC τα 2.500.000€ τελικά τα έδωσε για να ιδρυθεί η εφημερίδα @documentonews ισχύει;
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) July 5, 2020
Νωρίτερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι ο Νίκος Παππάς έχει πλέον δύο επιλογές. Είτε να να μηνύσει αύριο τον «κόκκινο εργολάβο», είτε να αποπεμφθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.