ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, ορκίστηκε σήμερα το πρωί από τον Επίσκοπο Ωρεών Φιλόθεο, ως Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, o Γιάννης Στουρνάρας.
Η νέα (δεύτερη κατά σειρά) θητεία του κ. Στουρνάρα, ο οποίος ανέλαβε διοικητής της ΤτΕ το 2014, θα είναι και πάλι 6ετής.
Μετά τη σημερινή ορκωμοσία, η Διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος έχει ως εξής:
-Γιάννης Στουρνάρας, Διοικητής
-Ιωάννης Α. Μουρμούρας, Υποδιοικητής
-Θεόδωρος Μ. Μητράκος, Υποδιοικητής
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κωνσταντοπούλου: Αποζημίωση 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη της ζητά η Βασιλική Πολύζου μέσω αγωγής
- Bain & Company: Νέος Managing Partner για τη Νότια και Ανατολική Ευρώπη ο Pierluigi Serlenga
- Μητσοτάκης: «Η Ευρώπη κινδυνεύει να μην είναι ο συγγραφέας του μέλλοντός της», δήλωσε στο Βραβείο Καρλομάγνος για τον Ντράγκι
- Στενά του Ορμούζ: Συμφωνία Ιράν – Κίνας για τη διέλευση πλοίων, λένε ιρανικά ΜΜΕ – Ήδη πέρασαν τα πρώτα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.