ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα εστία μετάδοσης του κορονοϊού έχει προκύψει στην Μπολόνια, στην έδρα ιταλικής εταιρίας ταχείας παράδοσης δεμάτων και αλληλογραφίας.
Συνολικά, διαγνώσθηκαν θετικοί στον ιό 64 άνθρωποι, εκ των οποίων σαράντα επτά είναι εργαζόμενοι της εταιρίας και οι υπόλοιποι δεκαεπτά συγγενείς και φίλοι τους.
«Οι εργαζόμενοι είναι κατατρομαγμένοι. Ζητάμε να κλείσουν τα γραφεία, διότι η υγεία των ανθρώπων είναι πολυτιμότερη από τα κέρδη και την παραγωγή», δήλωσε ο γραμματέας του τομέα μεταφορών του συνδικάτου Uil, Μαουρίτσιο Λάγκο.
Σύμφωνα με τον συνδικαλιστή δεν έτυχαν σεβασμού τα πρωτόκολλα ασφαλείας που έχουν υπογραφεί, ενώ παράλληλα προσθέτει ότι «απαιτείται να σταματήσουν να εργάζονται, το γρηγορότερο δυνατό, όχι μόνον οι εσωτερικοί υπάλληλοι της διοίκησης, αλλά και οδηγοί της εταιρίας, οι οποίοι είναι συνεχώς εν κινήσει και κάθε ημέρα έρχονται σε επαφή με σχεδόν αμέτρητο αριθμό ανθρώπων».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΥΠΕΝ: Ψήφος εμπιστοσύνης η συμφωνία ExxonMobil, HelleniQ και Energean στο Block 2, 40 χρόνια μετά την τελευταία υπεράκτια γεώτρηση
- Ισχυρά αποτελέσματα για την AstraZeneca – Ρεκόρ πωλήσεων σε φάρμακα καρκίνου και διαβήτη
- Κρις Ράιτ: Η Ελλάδα αποτελεί το ιδανικό σημείο εισόδου για το φυσικό αέριο
- Aπάτη στο «Ανακαινίζω‑Νοικιάζω»: Σπίτι δηλώθηκε 20 φορές – Δεκάδες περιπτώσεις με ψευδή στοιχεία