ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δίκη Νοβάρτις: Προβλήθηκε βίντεο που είχε δημιουργήσει η εταιρεία με δήθεν απαγωγή της Ευγενίας Μανωλίδου
Για «τίτλους τέλους σε μια σκευωρία που έχει καταρρεύσει από καιρό» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας τον εξωδικαστικό συμβιβασμό στον οποίο κατέληξε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ και το αμερικάνικο υπουργείο Δικαιοσύνης με τη φαρμακοβιομηχανία Novartis και την αποκάλυψη πως δεν προέκυψε κανένα στοιχείο για δωροδοκία Ελλήνων πολιτικών.
Όπως αναφέρει η ΝΔ, η σημερινή ανακοίνωση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ, για κλείσιμο της υπόθεσης Novartis με την επιβολή προστίμου 112 εκατομμυρίων δολαρίων, δίχως να προκύψουν αποδείξεις εμπλοκής πολιτικών προσώπων, ρίχνει τίτλους τέλους σε μια σκευωρία που έχει καταρρεύσει εδώ και καιρό.
Και συνεχίζει: «Κλείνει ως προς το ένα μέρος της μια δυσώδη υπόθεση, που στήθηκε στο “μαγαζί” του ΣΥΡΙΖΑ. Δέκα πολιτικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων δύο πρώην Πρωθυπουργοί, διασύρθηκαν επί χρόνια δίχως να προκύψει το παραμικρό στοιχείο εις βάρος τους, από τις έρευνες τόσο των ελληνικών, όσο και των αμερικανικών αρχών.
Τι έχουν να πουν τώρα, οι “μαγαζάτορες” του ΣΥΡΙΖΑ και οι πλασιέ των δήθεν αποκλειστικών για τις έρευνες του FBI;
Θα ζητήσουν συγγνώμη;
Το σκάνδαλο Novartis ως προς το ιατρικό σκέλος, υπήρχε όπως από την αρχή υποστήριζε η ΝΔ.
Oμως ο ΣΥΡΙΖΑ άφησε στην άκρη το πραγματικό σκάνδαλο για να στήσει μια πολιτική σκευωρία.
Οι ευθύνες όσως εξύφαναν την πολιτική σκευωρία διερευνώνται.
Η Δικαιοσύνη οφείλει απερίσπαστη να συνεχίσει τη δουλειά της ώστε να τιμωρηθούν όσοι ζημίωσαν το ελληνικό δημόσιο».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φόνος στο Μονακό: Ποιος ήταν ο δισεκατομμυριούχος τραπεζίτης Έντμοντ Σάφρα, πώς έχτισε την αυτοκρατορία του και τελικά, ποιος ευθύνεται για τον θάνατό του;
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στην τελική ευθεία η παραχώρηση της Εγνατίας Οδού – Στα ταμεία του Δημοσίου έως 1,3 δισ. ευρώ
- Αποκάλυψη για ΔΕΣΦΑ: Τέλος η Μαρία Ρίτα Γκάλι από CEO – Οι λόγοι που οδηγούν στην αποχώρησή της μετά από 5 χρόνια
- Τι λέει το smart money για Πειραιώς, Metlen και JUMBO, γιατί έδιωξαν την Μαρία Ρίτα Γκάλι, τι συμβαίνει με Προκοπίου και Αστέρα, ο λογιστής των ΕΑΣ, και μια συνάντηση με σημασία του ΚΜ στο σπίτι του Μανιά