ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με σημερινή της ανακοίνωση η MIG αναφερόμενη στο διαγωνισμό πώλησης της Singular Logic αναφέρει:
Με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, η «MARFIN INVESTMENT GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» («η MIG») ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο εξέτασης εκδηλώσεων ενδιαφέροντος για την εξαγορά της συμμετοχής της στην εταιρία «SingularLogic Α.Ε. Πληροφοριακών Συστημάτων και Εφαρμογών Πληροφορικής» («η SingularLogic»), και κατόπιν αξιολόγησης της Χρηματοοικονομικής της Συμβούλου «Euroxx Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ.», έλαβε από την εταιρεία «Nexum Holdings Limited» (Sky Box) την καλύτερη οικονομική προσφορά και θα συνεχίσει περαιτέρω τις συζητήσεις μαζί της. Η Εταιρία θα προβεί πάραυτα σε δημοσιοποίηση πληροφοριών σχετικά με την έκβαση των ως άνω συζητήσεων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λεωφορεία: Από μέρα σε μέρα η ανακοίνωση των ονομάτων που θα φοιτήσουν στη Σχολή Οδηγών της ΟΣΥ
- ΔΕΗ: Τα πάνω κάτω στην αγορά φέρνει η κίνηση ματ του Γώργου Στάσση με το μπλε τιμολόγιο
- Γραμμή 1: Θέμα ημερών η εμπορική λειτουργία του πρώτου ανακατασκευασμένου συρμού – Πότε θα παραδοθούν οι υπόλοιποι
- Star Bulk (Πέτρος Παππάς): Όλα τα μυστικά για το dual listing στην Αθήνα, την ΑΜΚ των 100 εκατ. ευρώ και τη σημασία για τους Έλληνες επενδυτές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.