ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής, σε ελαιώνες στο Μαζαράκι Αχαΐας.
Στο σημείο επιχειρούν 7 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 25 άνδρες, ένα πεζοπόρο τμήμα, καθώς και δύο ελικόπτερα, όπως ενημερώνει ο επίσημος λογαριασμός του Πυροσβεστικού Σώματος στο Twitter.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει χορτολιβαδική έκταση, ελαιώνες και δεν απειλεί το χωριό.
Όπως ανέφερε νωρίτερα στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, αρχιπύραρχος Νίκος Ρουμελιώτης, οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να κρατήσουν τη φωτιά μακριά από κατοικημένες περιοχές και καλλιέργειες, ενώ επιχειρούν συνεχώς ώστε να τη θέσουν υπό έλεγχο.
Τα tweets της Πυροσβεστικής για την εξέλιξη της φωτιάς:
#Πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Μαζαράκι του δήμου Δυτικής Αχαΐας. Επιχειρούν 25 #πυροσβέστες , 7 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 2 Α/Φ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 19, 2020
Υπό μερικό έλεγχο η #πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Μαζαράκι του δήμου Δυτικής Αχαΐας.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 19, 2020
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έως 20 χρόνια κάθειρξη ζητά η εισαγγελία Κωνσταντινούπολης για τον Ιμάμογλου, για πολιτική κατασκοπεία
- Λύκειο Αριστοτέλη – Η φιλοσοφία συναντά την τεχνολογία για την εμπειρία των επισκεπτών
- Ευρωαγορές: Θετικά πρόσημα εν όψει νέων οικονομικών αποτελεσμάτων
- Axios: Κατέρρευσαν οι προγραμματισμένες για την Παρασκευή συνομιλίες ανάμεσα στο Ιράν και τις ΗΠΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.