ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη έρευνας για το περιστατικό που κατήγγειλε η Γαλλία με τουρκικές φρεγάτες κατά τη διάρκεια επιχείρησης για τον έλεγχο του εμπάργκο των Ηνωμένων Εθνών για αποστολές όπλων στη Λιβύη.
Σύμφωνα με το Παρίσι ένα γαλλικό πολεμικό πλοίο αποτέλεσε πρόσφατα στόχο ενός «εξαιρετικά επιθετικού» ελιγμού εκ μέρους τουρκικών φρεγατών στη Μεσόγειο.
«Οι στρατιωτικές αρχές του ΝΑΤΟ θα ερευνήσουν για να διασαφηνίσουν την κατάσταση και να ρίξουν φως στο περιστατικό», δήλωσε ο Γενς Στόλτενμπεργκ μετά από την συνάντηση των υπουργών Άμυνας της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: 1.364 πτήσεις ακυρώθηκαν και 4.267 κατέγραψαν καθυστερήσεις λόγω κακών καιρικών συνθηκών
- Ιαπωνία: Κόλαση φωτιάς σε καραμπόλα 50 αυτοκινήτων
- Κύπρος: Ετοιμάζεται νέα μελέτη βιωσιμότητας του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης
- Δολάριο: Η χειρότερη εβδομάδα του τελευταίου 6μήνου καθώς οι επενδυτές αναμένουν τα νεότερα για την οικονομία