ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βρετανία: Επεισόδια μετά από τη δολοφονία 18χρονου φοιτητή από Σιχ – Γκάφα της αστυνομίας, συνέλαβαν τον ετοιμοθάνατο
Νέο άγριο έγκλημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή του Μενιδίου, με θύμα μια 54χρονη γυναίκα η οποία έπεσε νεκρή από το χέρι του 34χρονου γιου της.
Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στο σπίτι της οικογένειας, στην οδό Αγίου Σπυρίδωνος. Ο 34χρονος Έλληνας, ο οποίος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, επιτέθηκε σε κατάσταση πανικού κατά της μητέρας του.
Ο νεαρός άνδρας κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές στην άτυχη γυναίκα, η οποία τελικά υπέκυψε στα τραύματά της, πριν προλάβει να φτάσει εκεί το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Το περιστατικό συνέβη, μάλιστα, μπροστά στα μάτια του πατέρα του 34χρονου, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τον 34χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Xρυσός: Υποχωρεί μετά τη νέα αναζωπύρωση στις σχέσεις ΗΠΑ – Ιράν
- Politico: Η ΕΕ κινδυνεύει να χάσει μισό εκατ. θέσεις εργασίας λόγω ενεργειακής κρίσης
- Αρχαία Ελλάδα -Τα μαλλιά δεν ήταν ποτέ μια επιπόλαιη υπόθεση
- «Νταντάδες της γειτονιάς»: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα – Ποιοι γονείς δικαιούνται voucher έως 500 ευρώ ανά παιδί
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.