Menu
0.02%
Τζίρος: 132.31 εκατ.

Euroseas (Αριστείδης Πίττας): Έσοδα 112,3 εκατ. δολάρια και κέρδη 65,7 εκατ. δολάρια στο εξάμηνο

Life & Style

MasterChef: Σταυρής Γεωργίου vs Σταύρος Βαρθαλίτης – Ποιος θα επικρατήσει; (video)

Σταυρής Γεωργίου vs Σταύρος Βαρθαλίτης
Comments

Συναισθηματικά φορτισμένοι, αλλά και οπλισμένοι με αποφασιστικότητα και πείσμα, οι τέσσερις φιναλίστ του MasterChef 4 έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να καταφέρουν να ξεχωρίσουν και να φτάσουν στον μεγάλο τελικό.

Ο πρώτος παίκτης που πήρε το εισιτήριο για τον τελικό ήταν ο Σταυρής, ο οποίος είχε το καλύτερο πιάτο από τους τέσσερις, ενώ πρώτος αποχωρήσαντας ήταν ο Τζον.

Με δάκρυα στα μάτια, ο Τζον αγκάλιασε τον Σταυρή και δήλωσε χαρούμενος για τον συμπαίκτη του.

Στην επόμενη δοκιμασία, μαγείρεψαν και πάλι η Μαρία και ο Σταύρος, με τον τελευταίο να παίρνει τη νίκη, επιβεβαιώνοντας τα spoiler που ήθελαν τους δύο Σταύρους στον μεγάλο τελικό του MasterChef 4.

Στενοχωρημένη η Μαρία που δεν κατάφερε να επικρατήσει και να βρεθεί κοντά στο έπαθλο, στάθηκε μπροστά στους κριτές, οι οποίοι την εκθείασαν για τις ικανότητές της για ακόμα μια φορά, με τον Πάνο Ιωαννίδη να της κάνει, μάλιστα, πρόταση για συνεργασία.

«Διέψευσε και εμάς τους ίδιους κατά πολλές θέσεις», σχολίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για την πρόβλεψη που έκαναν οι κριτές για την απόδοσή της Μαρίας στο παιχνίδι.

«Νιώθω υπέροχα, νιώθω δικαιωμένος», ανέφερε από την μεριά του, ο Σταύρος Βαρθαλίτης στην ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Απόψε, μια ανάσα πριν τον τελικό, θα δούμε τον Σταύρο και τον Σταυρή να μάχονται στις πρώτες απαιτητικές δοκιμασίες που τους έχουν ετοιμάσει οι κριτές.

Ποιος θα αναδειχθεί MasterChef;

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurovision 2027: Στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας ο 71ος διαγωνισμός
Panerai Immersion: Μια νέα έκθεση διηγείται το ταξίδι από τη Φλωρεντία και το Πολεμικό Ναυτικό στα βάθη της θάλασσας
Πώς Disney+, Amazon και Netflix αλλάζουν τον τηλεοπτικό χάρτη του αθλητισμού στην Ευρώπη και πώς επηρεάζεται η Ελλάδα
Στη Σαντορίνη η Νικόλ Κίντμαν – Το μήνυμα στο παλιό της σχολείο (video)
Βασίλης Σπανούλης-Ολυμπία Χοψονίδου: Πώς αντέδρασαν στο λάθος του γιου τους (video)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παντρεύτηκε την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ στην Πορτογαλία
Christie’s: Δημοπρασία εκλεκτών οίνων προς αναστήλωση του Αβαείου που γέννησε το terroir της Βουργουνδίας
Ο Μπραντ Πιτ εξομολογείται ότι δεν είναι πια νηφάλιος
Μαριέττα Χρουσαλά-Καλομοίρα: Διακοπές στη Μύκονο για τις δύο κουμπάρες
«Οδύσσεια»: Ξεπέρασε το «The Dark Knight Rises» – Η μεγαλύτερη επιτυχία του Κρίστοφερ Νόλαν