ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια δυσάρεστη εμπειρία είχε η Λίτσα Πατέρα, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, στο εξοχικό σπίτι της, όπου όταν έφτασε, διαπίστωσε ότι κάποιος το είχε διαρρήξει.
Την ώρα που έλεγε τα ζώδια της ημέρας, η αγαπημένη αστρολόγος Λίτσα Πατέρα αναφέρθηκε στο ατυχές συμβάν.
«Πήγα το Σαββατοκύριακο στο εξοχικό μου. Ανοίγω την πόρτα, απέναντι είναι μπαλκονόπορτα και θάλασσα. Ανοίγω, λοιπόν, και βλέπω τη μπαλκονόπορτα ανοιχτή. Λέω ‘κάποιος μπήκε μέσα, τι έχει γίνει’», είπε η Λίτσα Πατέρα περιγράφοντας το περιστατικό στη Φαίη Σκορδά.
«Έχω ανατριχιάσει και τώρα που το λέω», σχολίασε.
«Μου έλειπε μόνο μία τοστιέρα και δύο μαχαίρια. Καλά λέω, μπήκε για να πάρει μια τοστιέρα; Δεν κοιμήθηκα όλη τη νύχτα. Τελικώς ανακαλύψαμε ότι μάλλον είχα ξεχάσει το παράθυρο ανοιχτό, κάποιος που δούλευε εκεί γύρω, μπήκε μέσα, ήπιε νερό, πήρε την τοστιέρα κι έφυγε», δήλωσε η ίδια.
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θρίλερ στις εκλογές στο Ισραήλ: Οι Άραβες εξετάζουν σχέδιο για κυβέρνηση με τον Άιζενκοτ
- Πιερρακάκης: Η Ελλάδα είναι μια χώρα ισχυρή και σταθερή – Η Θράκη στην πρώτη γραμμή της Ευρώπης
- Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι δύναμη ειρήνης – Δεν εκβιάζει, αλλά ούτε εκβιάζεται και ούτε δέχεται απειλές (photo + video)
- Παπασταύρου: Στο Λουξεμβούργο για το Συμβούλιο των ευρωπαίων ΥΠΕΝ – Στο επίκεντρο οι τιμές ρεύματος και η ενεργειακή ασφάλεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.