ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ώρα του ΚΜ για το Σύνταγμα, τι δείχνουν τα focus του Μαξίμου, το ευχαριστώ στον Παπασταύρου, το αντάμωμα των πρώην και τι άλλαξε στα τρένα
Ανασχηματισμό στην κυβέρνηση μετά την 1η Ιουλίου προανήγγειλε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.
Σημείωσε, ωστόσο, ότι δε χρειάζονται εκτεταμένες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, γιατί η κυβέρνηση έχει πάει πολύ καλά.
Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές στα οργανωτικά σχήματα των υπουργείων με συνενώσεις και διαχωρισμούς.
«Όπου χρειάζεται, θα γίνουν οργανωτικές αλλαγές στο κράτος. Όλα τα υπουργεία παρακολουθούνται ψηφιακά, αλλά γενικά δεν χρειάζονται μεγάλες αλλαγές» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεραπετρίτης.
Αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά επισήμανε ότι η χώρα μας θέλει τον διάλογο, αλλά κάθε διάλογος έχει κόκκινες γραμμές. «Εμείς θέλουμε την καλή γειτονία και τον διάλογο, αλλά χωρίς εκπτώσεις στα κυριαρχικά μας δικαιώματα», πρόσθεσε ο υπουργός Επικρατείας.
Σχετικά με το ενδεχόμενο προσφυγής στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, ανέφερε ότι αυτό είναι ένα από τα εργαλεία μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψιν πως όταν προσφύγεις εκεί, ενδεχομένως και να χάσεις κάποια πράγματα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.