ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε μια περίοδο που η τουρκική προκλητικότητα κλιμακώνεται με στόχευση πλέον προς την ανατολική Μεσόγειο, η τριμερής συνεργασία Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ παραμένει προσηλωμένη προς την επίτευξη των στόχων της για την κατασκευή του αγωγού EastMed.
Έτσι, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης θα συμμετάσχει αύριο, Τρίτη 2 Ιουνίου και ώρα 17.30 σε διαδικτυακή συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα «O East Med, η τριμερής συνεργασία (Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ) και ο ρόλος της στην περιφερειακή ενεργειακή ασφάλεια και οικονομική συνεργασία την εποχή του COVID-19 και εφεξής».
Η ψηφιακή εκδήλωση διοργανώνεται από το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και θα συμμετέχουν –μεταξύ άλλων- οι υπουργοί Ενέργειας Κύπρου και Ισραήλ κ.κ. Γιώργος Λακκοτρύπης και Yuval Steinitz και ο Αμερικανός υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Ενέργειας κ. Francis Fannon.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στη φυλακή 34χρονος φαρμακοποιός για πλαστές συνταγές σε βάρος του ΕΟΠΥΥ
- Εμμανουελ Μακρόν: Η ΕΚΤ να επανεξετάσει τη νομισματική πολιτική της
- Μίνα Αρναούτη: Ο Παντελίδης έχασε 20.000 το βράδυ του δυστυχήματος
- Η ΕΛΑΣ διαψεύδει ότι χρησιμοποιήθηκαν πλαστικές σφαίρες στα επεισόδια με τους αγρότες στην Κρήτη