ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O Μάριος Αθανασίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπή «Ευτυχείτε» για τις οικονομικές απολαβές των ηθοποιών και την κατάσταση που πρόκειται να επικρατήσει στην μετά – κορονοϊού εποχή.
«Μπορούμε να τις δοκιμάσουμε και να δούμε αν είναι καλύτερα ή χειρότερα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πρέπει να γίνει ας πούμε. Οι ηθοποιοί μπορούν να χειριστούν καλά τον λόγο κι έχουν και την επαφή με τον κόσμο. Μπορεί να δοκιμαστεί και σε αυτόν τον χώρο».
Είμαστε σε κατάσταση κορονοϊού. Ότι σχέδιο υπήρχε έχει πάρει αναβολή και τώρα ουσιαστικά κοιτάμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε από τον Σεπτέμβριο και μετά και πώς θα οργανώσουμε τον χειμώνα, που κι αυτός θα είναι δύσκολος.
Δεν είναι οι μισθοί τέτοιοι που φαντάζεται ο κόσμος, μπορεί κάποιος καλλιτέχνης να μην παίρνει τον βασικό, αλλά δε σημαίνει ότι είσαι ένας πλούσιος άνθρωπος που ζει στην έπαυλή του αποκλεισμένος στα βόρεια προάστια».
Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΥΠΑΑΤ: Ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2022 με πληρωμές €7,99 δισ. ευρώ και ρεκόρ απορρόφησης
- Γροιλανδία: «Δεν επιθυμούμε να γίνουμε Αμερικανοί», διαμηνύουν τα πολιτικά κόμματα της χώρας
- Διαθέσιμο στην Ελλάδα το νέο ηλεκτρικό Suzuki Vitara
- Χάρης Δούκας: Τα «καρφιά» ενόψει Συνεδρίου, η σχέση με Ανδρουλάκη και Τσίπρα, η Βασιλίσσης Όλγας και τα σκουπίδια στην Αθήνα