Στο καθιερωμένο ραντεβού της Παρασκευής στις 11 το βράδυ στο MEGA τη διασκέδαση αναλαμβάνει ο μοναδικός Κωνσταντίνος Αργυρός για μια ξεχωριστή τηλεοπτική συναυλία.
Μαζί του στο στούντιο η Ελένη Φουρέιρα, η Νατάσα Θεοδωρίδου, αλλά και ο Μπάμπης Στόκας σε μια ειδική σύμπραξη μπροστά στο μικρόφωνο.
Ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του και ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής μουσικής σκηνής αναλαμβάνει να ξεσηκώσει με τα τραγούδια του τους τηλεθεατές σε μία μουσική βραδιά γεμάτη εκπλήξεις.
Θα απολαύσουμε αγαπημένα τραγούδια και το ντουέτο «Λάθος μου» με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, μεγάλες επιτυχίες του θρυλικού συγκροτήματος Πυξ -Λαξ από τον Μπάμπη Στόκα, αλλά και ένα πρωτότυπο μουσικό πρόγραμμα από την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα.
Σε αυτή τη βραδιά θα ακουστεί για πρώτη φορά και αποκλειστικά στο MEGA το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού «Αθήνα μου».
Σίγουρα πρόκειται για μια ανεπανάληπτη συναυλία που θα μείνει στην ιστορία.
Απόψε στις 11 το βράδυ μένουμε Σπίτι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο Μεγάλο Κανάλι!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πυρκαγιά στην Κερατέα: Συνελήφθησαν δύο υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ
- Γάζα: Το ισραηλινό σχέδιο κατοχής συνιστά νέα «κλιμάκωση», δηλώνει η Παλαιστινιακή Αρχή
- Μιχαηλίδου: Επίσκεψη σε γηροκομείο της Παλαιάς Φώκαιας μετά την πυρκαγιά – Εκκενώθηκε προληπτικά
- Πυρκαγιά στη Σαμοθράκη – Μήνυμα από το 112 στους κατοίκους
