Στην κουζίνα του MasterChef μπήκαν Μάρλεν, Τζον και Διονύσης το βράδυ της Δευτέρας, για μια θέση στον ημιτελικό της Silver Week και την διεκδίκηση των 10.000 ευρώ.
Ήταν η σειρά της ομάδας του Σωτήρη Κοντιζά να μαγειρέψει με τον σεφ να συμμετέχει και ο ίδιος στις δοκιμασίες. Έπειτα από την πρώτη μαγειρική αναμέτρηση, η Μάρλεν και ο Τζον κατάφεραν να βγάλουν εκτός τον Διονύση με αποτέλεσμα να μονομαχούν οι δυο τους για το πολυπόθητο εισιτήριο στον ημιτελικό.
Οι δυο διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ακολουθήσουν κατά γράμμα τη συνταγή του μέντορά τους, ο οποίος στο τέλος έδωσε τη νίκη στον Τζον.
Όπως σχολίασε: «Η αστοχία με τα νουντλς ήταν πιο έντονη στο πιάτο της Μάρλεν. Οπότε περνάει ο Τζον».
Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, όμως, η Μάρλεν εξέφρασε το παράπονο της στην κάμερα του MasterChef.
«Το όνειρο ναυάγησε, να ‘ναι καλά ο Φιλιππινέζος που το βοήθησε με το πιάτο του. Να με ξεπαστρέψει, να μην μπορώ να πάω αύριο στον ημιτελικό και να μπορώ να κερδίσω τα 10.000 ευρώ», δήλωσε απογοητευμένη.
Συνεπώς, στον ημιτελικό ο Τζον θα συναντήσει τον Δημήτρη και την Μαρία.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.