H Άσπα Τσίνα αποχώρησε από το J2US για λόγους υγείας και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης αναζητά τον νέο του παρτενέρ επί σκηνής.
Ο παρτενέρ βρέθηκε και προς έκπληξη όλων είναι άντρας, ο Γιώργος Λιβάνης.
«Είναι κάτι που είχα συζητήσει πριν από λίγες ώρες, χθες το βράδυ δηλαδή. Επειδή είχαμε δεθεί πιο πολύ και με τον Μάριο και με την Άσπα, ήμασταν συνέχεια μαζί μπορώ να πω, επειδή είναι μια παραγωγή που πραγματικά έχω μες στην καρδιά μου, ήθελα να συνεχίσω να στηρίζω και το παιχνίδι και τον Μάριο, οπότε δεν θα μπορούσα πω κάτι άλλο παρά ναι», δήλωσε ο Γιώργος Λιβάνης στο «Ευτυχείτε».
https://www.youtube.com/watch?time_continue=135&v=v82alZhNtEc&feature=emb_title
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Apollo: Επένδυση 2,5 δισ. ευρώ και αύξηση κεφαλαίου 100 εκατ. στην Ατλέτικο
- Nick Candy: Όλη η ιστορία του Ελληνοκύπριου μεγιστάνα που πούλησε το ακριβότερο σπίτι στον κόσμο
- O Ιβάν Σαββίδης σε θέση μάχης κατά Nielsen, η βόλτα Δημητριάδη στον ΣΚΑΙ, η σύγκρουση για το Streaming, το ιταλικό στοίχημα Κυριακού, ο Λιάγκας και οι πρωτιές των καναλιών
- Ποιες είναι οι βαριές κατηγορίες που βαραίνουν υπουργούς – Αναβρασμός στην Κοινοβουλευτική Ομάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.