Την είσοδό της στο συναρπαστικό και αγαπημένο σύμπαν των Άγριων Μελισσών κάνει απόψε η ηθοποιός Αλίνα Κοτσοβούλου σε ρόλο που θα κάνει αίσθηση.
Η Αλίνα Κοτσοβούλου ενσαρκώνει την Βασούλα, μια γυναίκα που είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας και σύζυγος του Λια.
Η Βασούλα γνωρίζει τη συμμετοχή του άνδρα της στην ομάδα που κατέστρεψε το βιός των αγροτών του Συνεταιρισμού στο Διαφάνι και θα προσπαθήσει στην αρχή να τον καλύψει, καθώς φοβάται ότι αν αποκαλύψει την αλήθεια θα υποστεί τόσο τη βία του άντρα της, όσο και την οργή του Δούκα.
Θα καταφέρει να ξεπεράσει τους φόβους της και να βοηθήσει την Ελένη ή όχι;
Στο μεταξύ ο Προύσαλης ανακρίνει τον Λια με τη βοήθεια της Δέσπως, προσπαθώντας να τον στριμώξει. Θα τον κάνει να ομολογήσει την ενοχή του ή θα τον προλάβει η Βασούλα;

Ποια είναι η Αλίνα Κοτσοβούλου
Η Αλίνα Κοτσοβούλου έχει συμμετάσχει σε ταινίες, όπως «Βελούδο από Μετάξι», «Οδός Παραδείσου 7», «Safe Sex» και «Μια Μέλισσα τον Αύγουστο», ενώ το 2014 ανέλαβε τη θέση του βοηθού σκηνοθέτη στην ταινία «Πράματα και θάματα».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς κινήθηκε η οικονομία των 15 μεγαλύτερων χωρών την τελευταία 10ετία – Εκπλήξεις και ανατροπές (πίνακες)
- Δέκα χρόνια κάθειρξη στον 16χρονο που ξυλοκόπησε θανάσιμα 17χρονο στις Σέρρες
- Ουγγαρία: Γιατί μειώνει την παραγωγή ο πυρηνικός σταθμός Πακς
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή – Σε αυξημένη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός (χάρτης)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.