ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Μagnificent Four και το ράλι της Πειραιώς, η έκπληξη Πολυχρονόπουλου, η νέα εξαγορά Ταμβακάκη, που επενδύει η Μαρτίνου, γιατί όλοι στην κυβέρνηση κάνουν business με τον άγνωστο Σταυρούλια και ο ψυχίατρος του Μπουτσικάκη των ΕΑΣ
Αιχμές σχετικά με την χθεσινή ψηφοφορία και το εις βάρος του αποτέλεσμα αυτής αφήνει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος
Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, μετά τη χθεσινή απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής με 175 ψήφους για διεύρυνση του σε βάρος του κατηγορητηρίου, με σημερινή ανακοίνωσή του αναφέρεται σε «νοθεία και εξαναγκασμό βουλευτών να ψηφίσουν φανερά» και σημειώνει ότι «όλα αυτά δεν ξεπλύνουν τα μεγάλα σκάνδαλα της Novartis και λίστας Λαγκάρντ».
«Η νοθεία στη ψηφοφορία με άκυρα και παράνομα ψηφοδέλτια, η παραβίαση της κάλπης και ο εξαναγκασμός βουλευτών να ψηφίσουν φανερά, δεν πρόκειται να ξεπλύνουν τα μεγάλα σκάνδαλα της Novartis και της φοροδιαφυγής της λίστας Λαγκάρντ», αναφέρει χαρακτηριστικά η δήλωση του κ. Παπαγγελόπουλου.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.