ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θετικά τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση για τον τουρισμό, αν και ακόμα παραμένουν θολά σημεία που χρήζουν εξειδίκευσης
Θετικά κρίνει κατ’ αρχήν o κλάδος των ξενοδοχείων τα μέτρα της κυβέρνησης για τον τουρισμό (π.χ. μείωση ΦΠΑ στο 13% στις μεταφορές – επισιτισμό, πρόσθετα και ευέλικτα χρηματοδοτικά εργαλεία για επιχειρήσεις, στήριξη της απασχόλησης), σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γρηγόρη Τάσιο, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος για να διευκρινιστούν θέματα όπως υγειονομικά πρωτόκολλα, κατάργηση φόρου διαμονής, μείωση ΦΠΑ στη διαμονή στο 6%.
“Το πρώτο ουσιαστικό βήμα για να περιορίσουμε την ύφεση και να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα στον τουρισμό”, όπως εξηγεί ο πρόεδρος της ΠΟΞ, ενώ αναφερόμενος στο θέμα των πτήσεων από 1/7, σημείωσε ότι “είναι μεγάλος ο προβληματισμός για το από ποιες τελικά χώρες θα υποδεχθούμε τουρίστες εφέτος”.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βελτιωμένη η εικόνα στην πυρκαγιά στη Βοιωτία – Άνοιξε η Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας
- Οικογένεια Ανιέλι: Η μητέρα του Τζον Έλκαν στρέφετε ξανά νομικά κατά του γιου της και ζητά αποζημίωση
- Γαλλία: Εικόνες χάους με μαχαιρώματα, καταγγελίες για βιασμούς και άγριους ξυλοδαρμούς σε ετήσιο μουσικό φεστβάλ
- Ευρωαγορές: Ανοδική αντίδραση για τον FTSE 100 μετά την παραίτηση Στάρμερ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.