array(0) {
}
        
    
Menu
0.1%
Τζίρος: 280.20 εκατ.

Ισπανία: Μίνι ανασχηματισμός, ο υπουργός Οικονομικών αναλαμβάνει αντιπρόεδρος της κυβέρνησης

Life & Style

MasterChef: Μαρία και Δημήτρης στον ημιτελικό της Silver Week – Η επική ατάκα του Τζον (video)

Δημήτρης και Μαρία
Comments

Μια απολαυστική μονομαχία ανάμεσα στον Δημήτρη Μπέλλο και τον Σταυρή Γεωργίου για την πρόκριση στον ημιτελικό της Silver Week παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης του MasterChef.

Οι δύο διαγωνιζόμενοι από την ομάδα του σεφ και κριτή Λεωνίδα Κουτσόπουλου μαγείρεψαν με τα υλικά που επέλεξε ο F&B του MasterChef, Νίκος Θωμάς.

Ο Μέντορας του Δημήτρη και του Σταυρή μαγείρεψε μαζί τους και χάρισε γέλιο στην κουζίνα με το γνωστό χιούμορ του, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης τον «τρόλαραν», με τον πρώτο, μάλιστα, να βρίσκει κόκκαλο στο φιλέτο ψάρι που μαγείρεψε ο Κουτσόπουλος!

Μετά από δυο γύρους μαγειρικής, το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες, καθώς και οι δύο διαγωνιζόμενοι δημιούργησαν δύο άρτια πιάτα.

Με μόλις έναν βαθμό διαφορά, νικητής της μονομαχίας αναδείχθηκε ο Δημήτρης Μπέλλος, ο οποίος πέρασε στον ημιτελικό της Silver Week, όπου θα αντιμετωπίσει το έτερο ήμισύ του, την Μαρία Μπέη.

Η τροπή των γεγονότων έκανε όλους τους διαγωνιζομένους να σχολιάσουν το ζευγάρι του MasterChef και να κάνουν λόγο για… γάμο!

Από την μεριά της η Μαρία φαίνεται πως ήρθε σε δίλημμα: «να κερδίσω ή να χωρίσω;».

Όσο για τους παίκτες του Σωτήρη Κοντιζά, ο Τζον με σιγουριά και αυτοπεποίθηση, αλλά και μια δόση χιούμορ δήλωσε: «Τώρα τελείωσε το Power of Love, από αύριο ξεκινάει το MasterChef»!

Νωρίτερα ο Μπέλλος δήλωσε: «Θα είναι δύσκολος ο τελικός, αν υπάρξει αυτή η περίπτωση. Αν είμαστε μακριά, ΟΚ. Αν είμαστε κοντά, κάποιος δεν θα βγάλει πιάτο», με την Μαρία να αναφέρει:

«Εγώ θα βάλω τα δυνατά μου, θα χρησιμοποιήσω όλα μου τα όπλα για να κερδίσω τον Μπέλλο. Ο Δημήτρης είναι αντίπαλός μου, δεν θέλω να τον βλέπω ως αντίπαλο γιατί έχω άλλους αντιπάλους να βγάλω, αλλά θα έρθει η στιγμή που θα μαγειρέψω μαζί με τον Δημήτρη. Ξέρω ότι είναι πάρα πολύ καλός αντίπαλος, οπότε θα βάλω όλα τα δυνατά μου όπλα για να κερδίσω».

Υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη ημέρα της Silver Week, ο νικητής της οποίας κερδίζει το έπαθλο των 10.000 ευρώ, καθώς και ένα σετ μαχαίρια, προκρίθηκε η Μαρία από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη.

Στο επόμενο επεισόδιο, θα αναμετρηθούν οι παίκτες του Σωτήρη Κοντιζά για μια θέση στον ημιτελικό.

Ποιος κερδίζει τα 10.000 ευρώ;

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δούκισσα Νομικού-Δημήτρης Θεοδωρίδης: Το πάρτυ γενεθλίων του μικρού Σάββα με τούρτα του Ολυμπιακού
Παύλος Ντε Γκρες: Ευτυχής που παρακολούθησε την παρέλαση στο Σύνταγμα για πρώτη φορά (video)
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Οικογενειακή εξόρμηση με τη Μαριάννα Λάτση στο Ναύπλιο
Άννα Βίσση-Δήμητρα Κούστα: Το νέο κεφάλαιο λέγεται Vission Music – Η επίσημη ανακοίνωση
Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Σήμερα η εκδίκαση της έφεσης της υπουργού για την επιμέλεια των διδύμων (βίντεο)
Mαριέττα Χρουσαλά: Το αινιγματικό μήνυμα – «Όταν οι άνθρωποι σε πληγώνουν…»
Βόμβα στο κέντρο όπου θα εμφανιστεί ο Αργυρός στην Κύπρο
Γιατί και με τι αντίτιμο ο Θοδωρής Κυριακού εξαγόρασε τη GEDI; Γιατί πήρε τη La Republica και γιατί δεν απέκτησε τη La Stampa;
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Τα συγκινητικά λόγια και οι προσωπικές φωτογραφίες για τα 4α γενέθλια του γιου της
Η Άννα Βίσση θέλει να κάνει sold out και το ΟΑΚΑ (video)