ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια νέα πηγή συναλλάγματος εξασφάλισε η Τουρκία από το Κατάρ, καταφεύγοντας για ακόμη μία φορά στο πλούσιο σε φυσικό αέριο εμιράτο, που έχει αποδειχθεί πιστός σύμμαχος της χώρας μετά την απόπειρα πραξικοπήματος κατά του Τούρκου προέδρου Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Οι κεντρικές τράπεζες Τουρκίας και Κατάρ τριπλασιάζουν το όριο της υφιστάμενης συμφωνίας ανταλλαγής συναλλάγματος που έχουν στα 15 δισ. δολάρια για να διευκολύνουν το «διμερές εμπόριο στα αντίστοιχα τοπικά νομίσματα και να στηρίξουν τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα των δύο χωρών», σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση.
Η είδηση έφερε προσωρινή άνοδο της τουρκικής λίρας, με τα κέρδη ωστόσο να εξανεμίζονται στη συνέχεια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- O εξωτικός γάμος στο Μπαλί του Γιάννη Λύρα, τα κορίτσια του Βασίλη Ζούλια, το Maggoosh της Μαργαρίτας και το Φεστιβάλ Σαπφώ με τον αξεπέραστο Σταύρο Ξαρχάκο
- Χ. Χατζηχριστοδούλου (ΕΟΔΥ) για αιμορραγικό πυρετό Κριμαίας-Κονγκό: Τι να προσέχουμε – Νέες ενημερωτικές δράσεις
- Ρευματοκλοπές: Eντατικοί έλεγχοι το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα- Τι πρέπει να αλλάξει
- Αννα Γουίντουρ: Η σιδηρά κυρία της μόδας αποχωρεί – Το τέλος μιας εποχής στη Vogue
