ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πλημμυρισμένες είναι και σήμερα, Κυριακή, οι παραλίες της Αττικής, καθώς οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν κάνουν τους κατοίκους της πρωτεύουσας να αναζητούν λίγη δροσιά.
Ο καύσωνας χτυπά για τρίτη συνεχόμενη ημέρα τη χώρα.
Από νωρίς το πρωί, πλήθος κόσμου έχει βγει στο δρόμο, προσπαθώντας να φτάσει στην κοντινότερη παραλία για μία βουτιά, πάντοτε υπό τη σκιά της πανδημίας, που εξακολουθεί να υπάρχει και τους αυστηρούς κανόνες προστασίας να πρωταγωνιστούν.
Η κίνηση χτύπησε κόκκινο σε αρκετές περιοχές της Αθήνας, ενώ τόσο οι οργανωμένες, όσο και οι ελεύθερες παραλίες γέμισαν με κόσμο.
Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις, έξω από τις οργανωμένες παραλίες σχηματίστηκαν ουρές, με τον κόσμο να περιμένει τη σειρά του για μία θέση σε ξαπλώστρα. Παράλληλα, οι υπεύθυνοι προχωρούν σε απολυμάνσεις μόλις κάποιος φύγει από την ξαπλώστρα.
Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση έδωσε πριν λίγες ημέρες το πράσινο φως για να ανοίξουν αυτό το Σαββατοκύριακο οι 515 οργανωμένες παραλίες της χώρας, λόγω του επερχόμενου καύσωνα και με σκοπό να μην παρατηρηθούν εικόνες συνωστισμού στους ανοργάνωτες παραλίες, όπως είχε γίνει το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άδωνις Γεωργιάδης: Ψηφιακό αρχείο και καχυποψία
- Ελληνικές τράπεζες: Citi, UBS, Jefferies και NBG Securities ανεβάζουν τον πήχη μετά το ισχυρό β΄ τρίμηνο
- Αριστείδης Πίττας: Κέρδη 79 εκατ. δολαρίων το πρώτο εξάμηνο από τρεις εισηγμένες ναυτιλιακές
- Avramar: «Πώς γύρισε» το παιχνίδι λίγο πριν περάσει στους Καναδούς της Cooke
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.