• Κοινωνία

    Λιθοβόλησαν δημοσιογράφο του ALPHA ενώ έκανε ρεπορτάζ στην Βάρκιζα

    Ρένα Κουβελιώτη


    Επίθεση με πέτρες δέχτηκε η δημοσιογράφος του ALPHA, Ρένα Κουβελιώτη την ώρα που έκανε ρεπορτάζ σε παραλία της Αττικής.

    Κατά τη διάρκεια του γυρίσματος στην Βάρκιζα, άγνωστοι άρχισαν να της πετούν πέτρες με μια από αυτές να την πετυχαίνει στο κεφάλι.

    Μετά την επίθεση η δημοσιογράφος απομακρύνθηκε από το σημείο και μπήκε στο αυτοκίνητό της όπου έχασε για λίγο τις αισθήσεις της.

    Οι συνάδελφοι του τηλεοπτικού συνεργείου που ήταν στο γύρισμα την αναζήτησαν και όταν την βρήκαν την μετέφεραν στο νοσοκομείο προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

    Όπως αποκάλυψε η Ρένα Κουβελιώτη σε ανάρτησή της στο Facebook, είναι καλά στην υγεία της, ωστόσο έπαθε διάσειση.

    Η ανάρτησή της στο Facebook:

    «Χίλια συγνώμη που σας αναστάτωσα. Είμαι καλά με μια απλή διάσειση. Δεν θα μπορέσω να απαντήσω σήμερα στα μηνύματα σας γιατί οι γιατροί απαγορεύουν οποιαδήποτε χρήση υπολογιστή κτλ…

    Mε συγκινήσατε φιλαράκια με το ενδιαφέρον σας… Tι να πω; Ευχαριστώ να είστε όλοι καλά και να προσέχετε… την κακιά ώρα και τους κακούς ανθρώπους».

    Χίλια συγνώμη που σας αναστάτωσα . Είμαι καλά με μια απλή διάσειση . Δεν θα μπορέσω να απαντήσω σήμερα στα μηνύματα σας…

    Posted by Rena Kouvelioti on Thursday, May 14, 2020

    Το ρεπορτάζ της Ρένας Κουβελιώτη μεταδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, από τις παραλίες της Αθήνας.



    ΣΧΟΛΙΑ