ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τέλος στη σχέση τους έδωσαν η Νατάσα Καλογρίδη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, μετά από τρία χρόνια.
Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».
Οριστικοί τίτλοι τέλους έπεσαν στην σχέση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με τη Νατάσα Καλογρίδη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το τέλος έχει έρθει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, αλλά δεν είχε γίνει ακόμη γνωστό επισήμως.
«Δεν είναι μαζί πια… Δεν είναι μαζί εδώ και καιρό απλά δεν το ξέραμε. Μιλήσαμε με έναν άνθρωπο από το πολύ στενό περιβάλλον τους και μας το επιβεβαίωσε.
Το Πάσχα είχε φανεί ότι ήταν χωριστά, γιατί είχε ανεβάσει η Μαρία Ελένη ένα στόρι με τον μπαμπά της, που τον έτρεχε στον οδοντίατρο την ημέρα του Πάσχα.
Υπάρχουν πολύ καλά συναισθήματα και από τις δύο πλευρές, όμως όχι, πλέον, σχέση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης για τον χωρισμό του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με τη Νατάσα Καλογρίδη.
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=LCG8tatAaGU&feature=emb_title
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- H Αθήνα παίζει σε ρυθμούς NBA: Επιστρέφει το 3on3 Road to Glory της Novibet
- Μέτρα για το γιώτινγκ θα εξαγγείλει ο Βασίλης Κικίλιας
- FT: Οι γιοι του Τραμπ επενδύουν 1 δισ. δολάρια σε drones, κρυπτονομίσματα και AI
- Έρχεται συμπληρωματικός προϋπολογισμός 800 εκατ. ευρώ – Νέες διορθωτικές κινήσεις στα έκτακτα μέτρα στήριξης για την ενεργειακή κρίση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.