ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τέλος στη σχέση τους έδωσαν η Νατάσα Καλογρίδη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, μετά από τρία χρόνια.
Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».
Οριστικοί τίτλοι τέλους έπεσαν στην σχέση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με τη Νατάσα Καλογρίδη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το τέλος έχει έρθει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, αλλά δεν είχε γίνει ακόμη γνωστό επισήμως.
«Δεν είναι μαζί πια… Δεν είναι μαζί εδώ και καιρό απλά δεν το ξέραμε. Μιλήσαμε με έναν άνθρωπο από το πολύ στενό περιβάλλον τους και μας το επιβεβαίωσε.
Το Πάσχα είχε φανεί ότι ήταν χωριστά, γιατί είχε ανεβάσει η Μαρία Ελένη ένα στόρι με τον μπαμπά της, που τον έτρεχε στον οδοντίατρο την ημέρα του Πάσχα.
Υπάρχουν πολύ καλά συναισθήματα και από τις δύο πλευρές, όμως όχι, πλέον, σχέση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης για τον χωρισμό του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με τη Νατάσα Καλογρίδη.
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=LCG8tatAaGU&feature=emb_title
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Τρίτη ημέρα πτώσης με φόντο τις συνομιλίες Ιράν – Ομάν για το άνοιγμα του Ορμούζ
- Προσωπικός Βοηθός: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
- Φωτιές: Βελτιωμένη η εικόνα στον Άγιο Βλάσιο Βοιωτίας, χωρίς ενεργό μέτωπο στη Στεφάνη – Παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις στη Σαλαμίνα
- Μετρό Θεσσαλονίκης: Αποδίδεται σε λειτουργία η επέκταση προς Καλαμαριά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.