ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Boeing ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα μειώσει το προσωπικό κατά 10% και θα περιορίσει την παραγωγή του 787 Dreamliner.
Ο αεροναυπηγικός κολοσσός με έδρα το Σικάγο «έκαψε» 4,7 δισ. δολάρια το πρώτο τρίμηνο αλλά τόνισε πως έχει επαρκή ρευστότητα για να χρηματοδοτήσει τις δραστηριότητές του.
Το Reuters μετέδωσε την Τρίτη ότι η Boeing συνεργάζεται με επενδυτικές τράπεζες για έκδοση ομολόγου 10 δισ. δολαρίων.
Η πλειονότητα των περικοπών θέσεων εργασίας θα γίνουν στη μονάδα κατασκευής εμπορικών αεροσκαφών.
Η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε την Τρίτη ζημίες 1,7 δισ. δολάρια ή 1,7 δολάρια ανά μετοχή το πρώτο τρίμηνο έναντι κερδών 1,99 δισ. δολαρίων ή 3,16 δολάρια ανά μετοχή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διπλωματική παρέμβαση της Ελλάδας στις ΗΠΑ: «Διορθώθηκε» η Μελάνια Τραμπ για τη «Μακεδονία» σε διεθνή εκδήλωση
- Πόλεμος στο Ιράν: Η Τεχεράνη δε θέλει διαπραγματεύσεις – Ο Τραμπ είναι έτοιμος να «εξαπολύσει κόλαση» – Το Ισραήλ ετοιμάζεται για πιθανή εκεχειρία έως το Σάββατο
- Γερμανία: Σάλο προκαλεί ο Μερτς με δηλώσεις για «έκρηξη βίας» και αναφορές σε μετανάστες
- Άγιο Όρος: Σεισμός 4,9 Ρίχτερ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.