ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ισπανίας και αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Pablo Hernandez de Cos απηύθυνε έκκληση την Παρασκευή για κοινές δράσεις στην ΕΕ προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα να διαμοιραστούν οι κίνδυνοι του προϋπολογισμού μπροστά στο πρόσφατο ξέσπασμα του κορονοϊού.
Οι κοινές δημοσιονομικές δράσεις απέναντι στο κοινό σοκ, όχι μόνο θα διασφαλίσουν την μέγιστη αποτελεσματικότητα αλλά εμπεριέχουν την αξία της αλληλεγγύης του ευρωπαϊκού project, αναφέρει ο De Cos σε άρθρο που θα δημοσιευτεί στο EUROFI Magazine.
Ο De Cos, ο οποίος είναι επίσης διοικητής της Τράπεζας της Ισπανίας, είπε πως παρά το γεγονός ότι η πανδημία του κορονοϊού θα είναι πιθανότατα προσωρινή, η ταχύτητα και η κλίμακα αντίδρασης στην κρίση και η ικανότητα συνεργασίας θα καθορίσει την ισχύ της ανάκαμψης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισόβια στον 59χρονο που αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον τότε ακόμη υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ Τραμπ το 2024
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.