ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας ακόμη άνθρωπος κατέληξε στη χώρα μας λόγω του κορονοϊού.
Πλέον ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που έχουν καταλήξει φτάνει τους 124. Πρόκειται για έναν άνδρα 90 χρονών που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Σωτηρία.
Νωρίτερα καταγράφηκαν ακόμα δύο θάνατοι λόγω του φονικού ιού. Πρόκειται για έναν 76χρονο, ο οποίος είχε υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός», καθώς και έναν 88χρονο που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.
Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της χθεσινής ενημέρωσης, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, ανακοίνωσε πως δεν υπήρχε νεκρός το τελευταίο 24ωρο και πως ο αριθμός των νεκρών είχε μείνει σταθερός.
Ανακοίνωσε ωστόσο, ότι τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού ήταν επτά και ο συνολικός αριθμός τους, δύο χιλιάδες τετρακόσια οκτώ. Πενήντα πέντε άτομα νοσηλεύονταν σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένα. Η διάμεση ηλικία τους είναι τα 67 έτη. Πενήντα ένας ασθενείς εξήλθαν από τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΑΔΕ: Μετάθεση προθεσμιών διορθώσεων για ΕΑΕ 2024 και 2025 και υποβολής φωτογραφιών για ΕΑΕ 2025
- Reuters: Έκλεισε το mega-deal 110 δισ. δολαρίων για την εξαγορά της Warner Bros από την Paramount
- Δήμος Θεσσαλονίκης: Επίτιμος δημότης θα ανακηρυχθεί ο Ιβάν Σαββίδης
- Τραμπ για Κλίντον: Δεν χαίρομαι που τον βλέπω να καταθέτει, αλλά με είχε στοχοποιήσει
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.