ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην παράδοση tablets σε σχολεία όλης της χώρας, με προτεραιότητα τις ακριτικές περιοχές, αναφέρθηκε μέσω Facebook η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ενώ επισύναψε και σχετική φωτογραφία.
Συγκεκριμένα, αναφέρει στην ανάρτησή της η κ. Κεραμέως:
«Έχουν ξεκινήσει οι παραδόσεις tablet σε σχολεία της χώρας με προτεραιότητα ακριτικές και απομακρυσμένες περιοχές. Ενδεικτική φωτογραφία από τις συσκευές που παραδόθηκαν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Χίου. Ευχαριστούμε τους δωρητές-αρωγούς της προσπάθειας για την τεχνολογική ενίσχυση των σχολικών μονάδων και τη διευκόλυνση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης αλλά και πιο μακροπρόθεσμα της ενίσχυσης ψηφιακών δεξιοτήτων των μαθητών. Αυτή η δοκιμασία θα μας βγάλει ισχυρότερους!»
https://www.facebook.com/NikiKerameus/posts/2550832281825234
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συναγερμός στο Λονδίνο – Εντοπίστηκαν «ύποπτα» αντικείμενα κοντά στην πρεσβεία του Ισραήλ (Βίντεο)
- Ο Τάσος Δέδες στο Allwyn Game Time περιγράφει αγώνα της ΑΕΚ και υποδύεται τον Θανάση Βέγγο
- «Παράθυρο» για νέα μέτρα στήριξης από το υπερπλεόνασμα του 2025 – Το νέο πακέτο παρεμβάσεων για την ακρίβεια του πολέμου
- Profile: Νέες λύσεις με προϊόντα AI – Μέρισμα €0,08 ανά μετοχή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.