ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε αναβρασμό η αγορά από τις επιδόσεις του Πάσχα: Μειωμένες πωλήσεις και περιορισμένη κατανάλωση έφεραν η ακρίβεια και ο πληθωρισμός – Τι λέει η έρευνα του ΕΕΑ
Μεγάλη Πέμπτη σήμερα και αγαπημένες διάσημες κυρίες τήρησαν το έθιμο και έβαψαν τα πασχαλινά αυγά. Ο λόγος για την Σία Κοσιώνη και την Τζένη Μπαλατσινού, οι οποίες μοιράστηκαν φωτογραφίες με το υπέροχο αποτέλεσμα.
Μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram, η ανκοργούμαν του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη μοιράστηκε μια φωτογραφία με τα κόκκινα αυγά πάνω σε ένα λευκό τραπεζομάντηλο με πολύχρωμες βούλες.
«Βάψαμε και φέτος τα αυγουλάκια μας! Και μαζί το μισό σπίτι… Και του χρόνου! #holythursday #holyweek #redeggs #disaster», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της με δόση χιούμορ.
Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:
https://www.instagram.com/p/B_CW_wrJJHi/
Φωτογραφία με τα κόκκινα πασχαλινά αυγά που έβαψε ανέβασε και η Τζένη Μπαλατσινού.
Η αγαπημένη παρουσιάστρια μοιράστηκε μια πιο καλλιτεχνική φωτογραφία με τα αυγά μέσα σε ένα όμορφο ανοιξιάτικο καλαθάκι διακοσμημένο με λουλούδια και πουλάκια.
«Μεγάλη Πέμπτη σήμερα και βάψαμε τα αυγά μας! Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και όλα θα τα καταφέρουμε!», έγραψε με αισιοδοξία η Τζένη Μπαλατσινού.
Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κατάρ: Σε προχωρημένο στάδιο οι προσπάθειες αποκλιμάκωσης μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
- Μυστράς: Ομολόγησε ο 55χρονος πως κρατούσε επί 2,5 χρόνια την σορό του πατέρα του σε καταψύκτη για να εισπράττει τη σύνταξη
- Χαλκός: Ξεπέρασε τα 14.000 δολάρια ανά τόνο, καθώς διογκώνονται τα αποθέματα στις ΗΠΑ
- SpaceX: Άλμα 8% για τη μετοχή λίγο πριν τις κρίσιμες ανακοινώσεις τριμήνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.