Ο Χάρης Ρώμας συνδέθηκε μέσω Skype στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και την Κατερίνα Καινούργιου και έδωσε spoiler για τη σειρά το «Καφέ της Χαράς».
Αποκάλυψε λοιπόν πως κάποιος από τους ήρωες του «Καφέ» θα πεθάνει, αλλά αυτό θα το δούμε στο μέλλον, καθώς τα επεισόδια που περιμένουμε είναι πολλά. «Η συμφωνία μας για το Καφέ της Χαράς είναι να κάνουμε πολλά επεισόδια. Το γράφουμε πολύ προσεκτικά κι εγώ και η Άννα Χατζησοφιά, με πολλή συζήτηση το κάθε επεισόδιο και το κάθε πρόσωπο που θα μπει», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.
Σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου για το αν πεθαίνει κάποιος ήρωας της σειράς, ο δημιουργός απάντησε, μεταξύ άλλων:
«Πρώτα απ’ όλα δεν θα γίνει άμεσα. Είναι ένα πρόσωπο -δεν θα σας πω αν είναι άντρας ή γυναίκα- το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην ιστορία και αποφασίσαμε να το κάνουμε όταν φτάσει η στιγμή. Έχουμε πολλά επεισόδια μπροστά. Δεν πρέπει να φοβάται ένας δημιουργός να βάλει όλα όσα αντιπροσωπεύουν τη ζωή», συνέχισε.
Δείτε το βίντεο με όλα όσα αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΥΠΑ: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του διαγωνισμού υπηρεσιών διαχείρισης υποδομών (φωτογραφίες)
- Bitcoin: Το ράλι συνεχίζεται – Οι options traders «κλειδώνουν» στόχους μέχρι τα 150.000 δολάρια
- Σνάμπελ (ΕΚΤ): Υψηλός ο πήχης για μια ακόμη μείωση των επιτοκίων – Πώς θα μπορούσε να συμβεί
- Alter Ego Media για την επίθεση στον Πρετεντέρη: Τυφλή και άνανδρη επίθεση που πρέπει να τύχει της απόλυτης και ομόθυμης καταδίκης
