ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επιστρατεύοντας την τεχνολογία, ο Κύκλος Ιδεών διοργανώνει μία δημόσια διαδικτυακή συζήτηση για τις αντοχές της Ελληνικής οικονομίας. Θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των βασικών πυλώνων της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, ανάμεσά τους ο Φωκίων Καραβίας, Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MYTILINEOS, Ευάγγελος Μυτιληναίος.
Στη συζήτηση επίσης θα συμμετέχουν ο Γιάννης Ρέτσος, Πρόεδρος ΣΕΤΕ, CEO Electra Hotels & Resorts, ο Γιώργος Προκοπάκης, Οικονομικός αναλυτής, Σύμβουλος επιχειρήσεων, ο Κώστας Κωστής, Καθηγητής Ιστορίας ΕΚΠΑ και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, πρώην Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών που θα συντονίσει και τη συζήτηση.
Το θέμα της συζήτησης θα είναι: «Η πανδημία και οι αντοχές της ελληνικής οικονομίας- Η επόμενη ημέρα» και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Απριλίου 2020, με ώρα έναρξης 19:15.

Την εκδήλωση μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω
Youtube https://youtu.be/L8gDG0_4KS0
Facebook Live https://www.facebook.com/Evaggelos-Venizelos-80258823622/
Καθώς και από τις σελίδες: evenizelos.gr & ekyklos.gr
Μπορείτε να στείλετε ερωτήσεις πριν ή κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στο [email protected] & [email protected]
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Scope: Η ευρωζώνη παρουσιάζει όλο και μεγαλύτερη σύγκλιση στις αξιολογήσεις
- Ακατάσχετη η ενίσχυση για τα ακουστικά βαρηκοΐας σε παιδιά – Η παρέμβαση Πιερρακάκη και Πιτσιλή
- Έλτον: Ολοκληρώθηκε η κληρονομική διαδοχή του πακέτου 36,66% του Νέστορα Παπαθανασίου (πίνακας)
- Αλουμίνιο: Υποχώρηση μετά την ειρηνευτική συμφωνία ΗΠΑ με το Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.