ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η MLS ανακοίνωσε την παράταση της ημερομηνίας λήξης για ένα επιπλέον έτος Εταιρικό Ομόλογο της εταιρίας που αφορά 400 κοινές ονομαστικές άυλες Εταιρικές Ομολογίες, ονομαστικής αξίας 10.000 ευρώ έκαστη.
Αναλυτικά:
Την παράταση της ημερομηνίας λήξης για ένα (1) επιπλέον έτος, σε σχέση με το Εταιρικό Ομόλογο της εταιρίας που αφορά 400 κοινές ονομαστικές άυλες Εταιρικές Ομολογίες, ονομαστικής αξίας 10.000 ευρώ έκαστη, έκδοσης 11.07.2016 και λήξης την 11-07-2020 (κωδικός ISIN GRC422116743), το οποίο διαπραγματεύεται στην Κατηγορία Ομολογιών της Εναλλακτικής Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ανακοίνωσε η MLS.
Η νέα μετά την ετήσια παράταση ημερομηνία λήξης, είναι η 11.07.2021.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανδρέας Σιάμισής (HELLENiQ ENERGY) στο Bloomberg: Καθοριστική η κρίση στη Μέση Ανατολή στον μετασχηματισμό της αγοράς ενέργειας
- Βαγδάτη: Επιθέσεις με drone σημειώθηκαν στην πρεσβεία των ΗΠΑ
- CrediaBank: Στις 30 Μαρτίου η έναρξη της ΑΜΚ των 300 εκατ. ευρώ
- Ρούμπιο: Ανεπαρκή τα μέτρα υπέρ των επενδύσεων που ανακοίνωσε η Κούβα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.