ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το όριο του ενός εκατομμυρίου ξεπέρασε ο αριθμός των κρουσμάτων Covid-19 την Πέμπτη, καθώς η πανδημία εξαπλώνεται πλέον σε 206 χώρες του κόσμου.
Πάνω 235.000 κρούσματα καταγράφονται στις ΗΠΑ, η οποία πιθανότατα θα έχει προσθέσει πάνω από 30.000 νέα κρούσματα στο τελευταίο 24ωρο μέχρι τα μεσάνυχτα. Πάνω από 500.000 είναι τα κρούσματα που έχουν καταγραφεί στην Ευρώπη.
Αντίθετα, η Κίνα επισήμως δεν έχει καταγράψει το τελευταίο 24ωρο κανέναν ασθενή ή νεκρό.
Στη δεύτερη θέση των χωρών με τα περισσότερα κρούσματα στον κόσμο είναι η Ιταλία με 115.000 ενώ στην τρίτη η Ισπανία με 110.000.
Την ίδια ώρα οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 51.500 σε όλο τον κόσμο, ενώ την πρώτη θέση στη λίστα των χωρών με τους περισσότερους θανάτους κατέχει η Ιταλία με περισσότερους από 13.900.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΟΠΥΥ: Διευκρινίσεις την «απάτη των 12 εκατομμυρίων ευρώ» με τις παράνομες συνταγογραφήσεις
- ΗΠΑ: Επιβράδυνση στη ζήτηση για στεγαστικά δάνεια
- e-ΕΦΚΑ: Συνάντηση εργασίας για τις αλλαγές στις Αναλυτικές Περιοδικές Δηλώσεις την Παρασκευή
- Τέλος στο χάος όταν το ελληνικό δημόσιο είναι συνδικαιούχος σε κληρονομιά – Ξεμπλοκάρουν εκατοντάδες υποθέσεις