ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη μάχη κατά της πανδημίας για την ενίσχυση του ιατρικού εξοπλισμού των νοσοκομείων έχει μπει ο όμιλος Armani, κατασκευάζοντας ιατρικές στολές.
Τα τέσσερα εργοστάσια του Giorgio Armani στην Ιταλία πλέον παράγουν αποκλειστικά ιατρικές στολές για το προσωπικό των νοσοκομείων.
Με ένα μήνυμα και τρεις φωτογραφίες στο Instagram, ο διακεκριμένος σχεδιαστής υψηλής ραπτικής δείχνει τις στολές που κατασκευάζει ο οίκος.
Ο Armani, ο οποίος έχει ήδη προσφέρει 1,25 εκατομμύρια ευρώ σε νοσοκομεία της πληγείσας Ιταλίας έγραψε στο Instagram:
«Θα ήθελα να αφιερώσω μία ξεχωριστή σκέψη σε αυτούς που ασχολούνται με την παραγωγή των ιατρικών στολών μιας χρήσης, καθώς με τις ικανότητες και την αφοσίωσή τους θα συμβάλλουν σημαντικά στην αντιμετώπιση της μεγαλύτερης κατάστασης έκτακτης ανάγκης όλων των εποχών».
Ανάλογες πρωτοβουλίες έχουν πάρει και άλλοι διάσημοι οίκοι μόδας ανά τον κόσμο συμβάλλοντας στη μάχη κατά της πανδημίας.
https://www.instagram.com/p/B-ZMASUKXs1
https://www.instagram.com/p/B-ZL9LVqmGS
https://www.instagram.com/p/B-ZMDxXKAoI/?utm_source=ig_embed
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πέθανε σε ηλικία 96 ετών ο Γερμανός φιλόσοφος Γιούργκεν Χάμπερμας
- Θεσσαλονίκη: Προθεσμία για την Τρίτη έλαβε ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά
- Τραμπ: Διαψεύδει ότι καταστράφηκαν 5 αμερικανικά αεροσκάφη μετά από πυραυλική επίθεση του Ιράν – Επίθεση σε NYT και WSJ
- Το Μεσολόγγι υποδέχεται την «Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου» – 200 χρόνια από την ηρωική Έξοδο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.