ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για την πρωτοβουλία των ευρωβουλευτών και βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής να ενισχύσουν 5 κλίνες ΜΕΘ του ΕΣΥ όπως και για το αντίστοιχο αίτημα προς τον πρόεδρο της Βουλής να προβεί σε ανάλογη ενέργεια και η Βουλή συνολικά, η κ. Γεννηματά έγραψε στα social media:
«Από την προηγούμενη Παρασκευή, οι βουλευτές και ευρωβουλευτές του Κινήματος Αλλαγής έχουν προχωρήσει τη διαδικασία διάθεσης στο ΕΣΥ, πέντε σύγχρονων κλινών ΜΕΘ.
Απευθύνθηκα σήμερα στον πρόεδρο της Βουλής, προκειμένου η πρωτοβουλία αυτή να γίνει ισχυρότερη, με την συμμετοχή όλων των βουλευτών.
Είναι προφανές ότι, αν αυτό δεν γίνει αποδεκτό, το Κίνημα Αλλαγής, με εντολή μου, θα προχωρήσει μόνο του».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μετρό Γραμμή 4: Όλα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση Δούκα με Ελληνικό Μετρό και αναδόχους για την Κυψέλη – Πότε ξεκινούν τα έργα
- Μύκονος – Αποκάλυψη: Πώς ένα καθαριστήριο χρεώνει 4 φορές πιο ακριβά το πλύσιμο σε σεντόνια και πετσέτες – Τι δείχνουν τα τιμολόγια
- Στην αντεπίθεση η κυβέρνηση για τον ΟΠΕΚΕΠΕ μετά τις αρχειοθετήσεις
- Αλέξανδρος Εξάρχου: Σταθερές ροές εσόδων από το LNG και αυτόνομη εισαγωγή της εταιρείας ενέργειας στο ΧΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.