ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την δωρεά 65 ειδικών αναπνευστήρων για χρήση στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας ανακοίνωσε η Μυτιληναίος
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία: «η χώρα μας, αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης μάχονται αυτή τη στιγμή με έναν αόρατο εχθρό. Σύντομα θα βγούμε νικητές, ωστόσο ο στόχος είναι αυτό να γίνει με τις λιγότερες δυνατές απώλειες σε ανθρώπινο επίπεδο.
Η MYTILINEOS διαχρονικά συνεισφέρει με όλες της τις δυνάμεις, κάθε φορά που οι ανάγκες της πατρίδας μας το επιβάλλουν. Ωστόσο, οι πρωτόγνωρες αυτές καταστάσεις απαιτούν σωστή συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, ώστε η βοήθεια να είναι στοχευμένη και ουσιαστική.
Για το λόγο αυτό, η εταιρεία μας από την πρώτη στιγμή επικοινώνησε με το Υπουργείο Υγείας και, σε απόλυτη συνάρτηση με τις πραγματικές ανάγκες των νοσοκομείων, προχώρησε στην αγορά 65 ειδικών αναπνευστήρων, για χρήση στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας που αντιμετωπίζουν εξαιρετικά δύσκολα περιστατικά.
Δεν μένουμε, ωστόσο, εκεί. Παραμένουμε σε ανοικτή γραμμή με τους υπεύθυνους φορείς και δηλώνουμε ότι θα σταθούμε αρωγοί σε όλες τις προσπάθειες αναχαίτισης της έκτακτης αυτής κατάστασης».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- EuroLeague: Πόσο θα κοστίσει το Final-4 που θα γίνει στο ΟΑΚΑ – Τα έσοδα και οι αντιδράσεις
- Και Γιάννης και… Κώστας Αντετοκούνμπο: Τα συμβόλαια και το πώς ηγούνται της Εθνικής στο Eurobasket
- Η Chevron, ο «τσάρος της Ενέργειας» και η Κίμπερλι, το χρυσό Rolex του υφυπουργού, η κουβέντα για τον Greg και οι Κλουζώ του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Μαυροβούνι – Έδεσσα: ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις – MYTILINEOS και ΑΒΑΞ στη μάχη για το ΣΔΙΤ των 445 εκατ. ευρώ
