ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη δεκαετία του 1970, η Ζακλίν Μπουβιέ Κέννεντυ Ωνάση και η αδελφή της Λι Ραντζιβίλ περνούσαν τα χειμωνιάτικα Σαββατοκύριακα στις Μπαχάμες, στο σπίτι του «βασιλιά» της κέτσαπ Τζακ Χέινζ.
Τώρα, το τριώροφο σπίτι, γνωστό ως Minor Cay, βρίσκεται προς πώληση έναντι 5,5 εκατομμυρίων δολαρίων (από την Christie’s International Real Estate).
Το σπίτι των πέντε υπνοδωματίων και των πέντε μπάνιων, το «αγκαλιάζει» μία πισίνα στις τρεις πλευρές του.
Την δεκαετία του 1980 το αγόρασε ο Αμερικανός γλύπτης Τζον Σάφερ. Το 2017 ανακαινίστηκε, από την διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Αμάντα Λιντρόθ.
Με θέα στο γήπεδο γκολφ Lyford Cay και το Club, το σπίτι διαθέτει ένα τζάκι από κοραλλιογενείς πέτρες, θολωτές βεράντες, ένα πέτρινο φουαγιέ, μια σπειροειδή σκάλα και ένα υπαίθριο σαλόνι.
Μια γέφυρα πάνω από την πισίνα οδηγεί στους κήπους που έχει επιμεληθεί η Τζάκι.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τράπεζα Πειραιώς: Σημαντική άνοδος 3,49% στον δείκτη αγροτικών προϊόντων τον Αύγουστο
- Το momentum της Ακροδεξιάς στη Γαλλία: Αδιέξοδες οι συζητήσεις του Μπαϊρού για συναίνεση
- Γ. Γώγος: Σκοτώθηκε λιμενεργάτης στο Τερματικό Σταθμό Κρουαζιέρας – Απαιτούνται μέτρα προστασίας των εργαζομένων στο λιμάνι
- Xclusiv: Η αύξηση της παραγωγής άνθρακα στην Κίνα στήριξε τους ναύλους των Capesize
