ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο γαλλικός οίκος ένδυσης υψηλής ραπτικής και πολυτελών αξεσουάρ Chanel διακόπτει προσωρινά την παραγωγή λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
Ο όμιλος κλείνει τα εργοστάσια στη Γαλλία, την Ελβετία και την Ιταλία για τις επόμενες δύο εβδομάδες.
«Ο οίκος Chanel έλαβε την απόφαση, σε συμφωνία με τις πιο πρόσφατες οδηγίες της κυβέρνησης, να κλείσει το σύνολο των παραγωγικών της εγκαταστάσεων στη Γαλλία, την Ιταλία και την Ελβετία [ωρολογοποιία] καθώς και τα τμήματα υψηλής ραπτικής, έτοιμων ενδυμάτων, métiers d’art και κοσμημάτων», τονίζεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν έχει τονίσει ότι οι πολίτες πρέπει να μείνουν στα σπίτια τους για 15 μέρες.
Ο όμιλος πολυτελών ειδών δεσμεύθηκε ότι οι εργαζόμενοι θα λάβουν αμοιβές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
Ο γαλλικός οίκος ανακοίνωσε νωρίτερα ότι ακυρώνεται η επίδειξη μόδας της συλλογής cruise που είχε προγραμματιστεί για τον Μάιο στο Κάπρι.
Ο ανταγωνιστικός ιταλικός οίκος πολυτελούς ένδυσης και αξεσουάρ, Gucci έχει ήδη κλείσει τα εργοστάσια στις περιφέρειες Τοσκάνη και Μάρκε μέχρι τις 20 Μαρτίου, αλλά είναι πιθανό να παραταθεί η διακοπή της παραγωγής, καθώς η Ιταλία βρίσκεται ακόμη σε καθολικό αποκλεισμό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: «Πολύ έντονες και σοβαρές» οι πυρηνικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ
- Ευρωαγορές: Ανοδικά τα χρηματιστήρια μετά από το νέο μπαράζ εταιρικών αποτελεσμάτων
- Ζάκυνθος: Ποια είναι η παιδίατρος που τέθηκε σε αναστολή για το βρέφος με μηνιγγίτιδα
- Φωκίων Καραβίας (Eurobank): Μηδενική η επίπτωση από την απόφαση του Αρείου Πάγου –
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.