• Media

    Ραγδαίες αλλαγές στο MasterChef 4 λόγω κορονοϊού


    Σε μείωση επεισοδίων και αναστολή γυρισμάτων του MasterChef 4 προχώρησε το STAR και η παραγωγή του ριάλιτι μαγειρικής, στο πλαίσιο των μέτρων για την προστασία των παικτών και των εργαζομένων, αλλά και τον περιορισμό της πανδημίας του νέου κορονοϊού.

    Από αυτή την εβδομάδα προβάλλονται στο STAR τρία επεισόδια MasterChef από Δευτέρα έως Τετάρτη, ενώ παράλληλα αποσύρεται και το Master Class της Κυριακής, το οποίο ενδέχεται να προβάλλεται κάθε δεύτερη εβδομάδα.

    Με ανακοίνωσή του ο σταθμός επισημαίνει ότι τα επεισόδια του MasterChef 4, που παρακολουθούμε αυτές τις ημέρες από το Star, έχουν γυριστεί, αρκετές εβδομάδες νωρίτερα, πριν την παγκόσμια διασπορά της ασθένειας του COVID-19 και σε κάθε περίπτωση, πολύ πριν την επιβολή των περιοριστικών μέτρων στη χώρα μας.

    Ακόμη αναφέρει ότι τα γυρίσματα του διαγωνισμού δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα.

    Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η παραγωγή της εκπομπής έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά τα γυρίσματα, για την προστασία τόσο των διαγωνιζομένων, όσο και των εργαζόμενων στο πλατό, αλλά και στο σπίτι του MasterChef 4.

    Συνεπώς, η μείωση της εβδομαδιαίας προβολής επεισοδίων έχει να κάνει αποκλειστικά με τον περιορισμό των μετακινήσεων και την προστασία των εργαζομένων. Ειδικότερα, η παραγωγή έχει μειώσει τις βάρδιες post production, ενώ παράλληλα, σημαντικός αριθμός συνεργατών εργάζεται από το σπίτι.

    Για όλους αυτούς τους πρακτικούς λόγους, οι εργασίες επεξεργασίας των επεισοδίων, όπως script, μοντάζ, γραφικά, sound design, color correction, κλπ. γίνονται με καθυστερήσεις.

    Με όλα τα παραπάνω δεδομένα και λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, θα προβάλλονται πλέον τρία επεισόδια MasterChef 4 την εβδομάδα (Δευτέρα έως Τετάρτη στις 21:00).

    Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία γυρίσματα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ όπως είναι φυσικό η επιστροφή των παικτών στο σπίτι του MasterChef είναι απροσδιόριστη και εξαρτάται από τις εξελίξεις όσον αφορά στη διασπορά του νέου κορονοϊού.



    ΣΧΟΛΙΑ