ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την απόφαση να αναβάλουν την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου που είχε είχε προγραμματιστεί για την περίοδο 30 Μαρτίου έως 05 Απριλίου 2020 έλαβαν οι υπεύθυνοι της GR.EC.A λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:
Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες λόγω του COVID-19 έχει δημιουργήσει για όλους μας νέα δεδομένα εξαιτίας των μέτρων που έχει χρειαστεί να ληφθούν – και όσων ενδέχεται να επακολουθήσουν με βάση τις εξελίξεις.
Σε αυτό το πλαίσιο, οφείλουμε να αναβάλλουμε την δράση της Εβδομάδας Ηλεκτρονικού Εμπορίου που είχε προγραμματιστεί για την περίοδο 30 Μαρτίου έως 05 Απριλίου 2020.
Η νέα ημερομηνία της διεξαγωγής θα ανακοινωθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του GR.EC.A μόλις ομαλοποιηθεί η κατάσταση.
Παράλληλα ο GR.EC.A βρίσκεται σε επικοινωνία με όλους τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να έχει πλήρη εικόνα των εξελίξεων για την ενημέρωση των μελών του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Drewry: Αυξήθηκαν οι ναύλοι στα πλοία κοντέινερ κατά 23% σε μια εβδομάδα
- Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Τι σηματοδοτεί η επιλογή του για τη θέση του Γραμματέα της ΝΔ – Την Τετάρτη η εκλογή του
- Σταμάτης Τσαντάνης: Μεγάλο ποσοστό των φορτηγών πλοίων βρίσκεται πλέον σε προχωρημένη ηλικία
- The Mononews Quiz 5/6/2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.