ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για δύο εβδομάδες θα κλείσουν τα σχολεία στη Λιβύη, στις περιοχές που ελέγχουν τόσο η κυβέρνηση της Τρίπολης όσο και η αντίπαλη διοίκηση της Βεγγάζης, όπως ανακοίνωσαν και οι δύο, λόγω του κορονοϊού.
Η Λιβύη δεν έχει ανακοινώσει προς το παρόν κάποιο κρούσμα του Covid-19, όμως ο επικεφαλής του κέντρου ελέγχου ασθενειών της χώρας δήλωσε χθες ότι η χώρα δεν διαθέτει επαρκείς εγκαταστάσεις καραντίνας μπροστά στο ενδεχόμενο μιας επιδημίας της νόσου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΑΔΕ: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκατοντάδων αχυρανθρώπων με 380 επιχειρήσεις και χρέη 43 εκατ. ευρώ
- Ινδία: Αγοράζει 114 μαχητικά Rafale
- Μιχαηλίδου: Υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση για την πανελλαδική εφαρμογή των «Νταντάδων της Γειτονιάς»
- Κων. Μιτζάλης: «Πετύχαμε ένα σημαντικό ορόσημο – Ολοκληρώνεται η σήραγγα της Γραμμής 4 έως το 2026»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.