array(0) {
}
        
    
Menu
-0.54%
Τζίρος: 487.68 εκατ.
Media

OPEN: Χωρίς κοινό η πρεμιέρα του «Just the 2 of Us»

Νίκος Κοκλώνης, Δέσποινα Βανδή, Βίκυ Σταυροπούλου, Σταμάτης Φασουλής και Μαρία Μπακοδήμου
Comments

Ενόψει δύο ιδιαίτερα κρίσιμων μηνών για την εξέλιξη του κύματος της νόσου του κορονοϊού, ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN ανακοίνωσε την απόφαση του να μην δέχεται πλέον κοινό σε όσες εκπομπές του επέτρεπαν -λόγω κόνσεπτ- την παρουσία πολιτών στα στούντιο.

Τόσο το σόου «Just The 2 οf Us» που θα κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο 14 Μαρτίου όσο και όλες οι εκπομπές του σταθμού που υποδέχονταν ως κοινό στο στούντιο πολίτες που επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν ζωντανά τα τηλεοπτικά δρώμενα, θα γυρίζονται πλέον παρουσία μόνο των απαραίτητων συντελεστών, με αυστηρή τήρηση των μέτρων υγιεινής -σύμφωνα με τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεργασία Ομίλου Antenna με το Πάντειο Πανεπιστήμιο στο πλαίσιο της στρατηγικής «Κοινωνικού Αντίκτυπου»
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Μαζί στην παρουσίαση βιβλίου του Κώστα Καίσαρη
Ρονάλντο: Τίμησε την Τζορτζίνα με ένα Rolex €52.500 – Ωχριά μπροστά στο μονόπετρο αξίας €3 εκατ.
Αθηνά Ωνάση: Αγνώριστη στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι (φωτογραφίες)
Λαμπερή θεατρική βραδιά με χορηγό την Allwyn στο Μικρό Παλλάς – Ποιοι καλλιτέχνες έδωσαν το «παρών» στην παράσταση «Σε βλέπω»
INTELEXT: Ολοκλήρωσε την εξαγορά του Ομίλου New Media (iefimerida) – Στρατηγική συνεργασία και με τα Παραπολιτικά
Δήμητρα Κούστα: Με εντυπωσιακό γαλάζιο κοστούμι σε παρουσίαση βιβλίου
Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση: Διακόπτεται η λειτουργία του The Birth Center
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάει… Χόλιγουντ και γίνεται σειρά τύπου «The Crown»
Ροδόλφος Οντόνι – Χάρης Πολίτης: Γιατί «έσπασε» το deal στα media και πώς ήλθε το τέλος μιας βραχύβιας σχέσης