ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πρώτη δέσμη των οικονομικών μέτρων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την εξάπλωση του κορονοϊού, θα ανακοινώσουν σήμερα Δευτέρα, στις 12:30 το μεσημέρι στο υπουργείο Οικονομικών, από κοινού τα υπουργεία Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εργασίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πρώτη δέσμη θα περιλαμβάνεται η αναστολή υποχρέωσης πληρωμής ΦΠΑ, ασφαλιστικών εισφορών κ.λπ., για τη στήριξη των επιχειρήσεων στους τρεις νομούς της χώρας που έχουν πληγεί κυρίως από τον ιό.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κυβέρνηση συλλέγει παράλληλα προτάσεις και αιτήματα στήριξης επιχειρήσεων και εργαζομένων εν όψει του Eurogroup της 16ης Μαρτίου και των μέτρων που θα αποφασιστούν σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Αίτημα πολλών κρατών- μελών της ευρωζώνης είναι η εξαίρεση των έκτακτων δαπανών για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τον κορονοϊό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αγροτικά μπλόκα: Αντίστροφη μέτρηση έως τα Θεοφάνεια για το plan B – Tι έχει ετοιμάσει η κυβέρνηση
- Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Έως τις 18:00 τα καταστήματα – Πώς λειτουργούν σούπερ μάρκετ και ΜΜΜ
- Τατιάνα Σλόσμπεργκ: Πέθανε η εγγονή του Τζον Φ. Κένεντι στα 35 της – Είχε διαγνωστεί από οξεία λευχαιμία
- Αγροτικά μπλόκα με ανοιχτούς δρόμους την Πρωτοχρονιά – Πού γίνονται εκτροπές κυκλοφορίας