ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ακόμα 21 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις κορονοϊού εντοπίστηκαν στην Ελλάδα, ανεβάζοντας τα συνολικά κρούσματα στη χώρα σε 66.
Από αυτά, 13 βρίσκονται στους νομούς Αχαΐας και Ηλείας, 7 στο νομό Αττικής και 1 στο νομό Ευβοίας.
Όλοι οι ασθενείς είναι ελληνικής καταγωγής. Από αυτούς, οι 51 προέρχονται από την επιδημική έξαρση των εκδρομέων σε Ισραήλ και Αίγυπτο (47 μέλη της ταξιδιωτικής ομάδας και 4 επαφές τους).
Ένας από τους ασθενείς νοσηλεύεται με σοβαρή πνευμονία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝ Πατρών. Όλοι οι υπόλοιποι είναι σε σταθερή κατάσταση και η επιτήρηση της υγείας τους συνεχίζεται, 22 εξ’ αυτών νοσηλεύονται σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και 43 παραμένουν σε απομόνωση στην οικία τους.
Η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών των νέων κρουσμάτων βρίσκεται σε εξέλιξη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συγκροτήθηκε σε σώμα η Συμβουλευτική Επιτροπή της ΔΕΘ-Helexpo – Πρόεδρος ο Ιω. Μασούτης
- Ερντογάν: Η Τουρκία δεν θα παρασυρθεί σε πόλεμο με το Ιράν
- Χρυσός: Δεύτερη εβδομάδα απωλειών καθώς ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διατηρεί υψηλές τις τιμές του πετρελαίου
- Dynagas LNG Partners (Γιώργος Προκοπίου): Καθαρά κέρδη 57,1 εκατ. δολάρια στο δωδεκάμηνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.