ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο αριθμός των τουριστών σε όλον τον κόσμο εκτιμάται ότι θα μειωθεί από 1 έως και 3% φέτος, λόγω της επιδημίας του νέου κορονοϊού, ενώ μέχρι τώρα προβλεπόταν αύξηση κατά 4%, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (OMT).
Η μείωση αυτή συνεπάγεται μια απώλεια 30-50 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τις τουριστικές δαπάνες, εκτιμά στην ανακοίνωσή του ο Οργανισμός.
Επισημαίνεται ωστόσο ότι προς το παρόν «είναι πάρα πολύ νωρίς» για να υπάρχει μια πλήρης εικόνα για τις επιπτώσεις που θα έχει η επιδημία στον τουριστικό τομέα παγκοσμίως.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Ποια θα είναι η επόμενη μέρα του The Birth Center;
- Πτώση στα futures λόγω της εύθραυστης εκεχειρίας – Mία ανάσα από τα 100 δολάρια το WTI, στα $98 το Brent
- Tesla: Ετοιμάζει νέο μικρότερο και φθηνότερο ηλεκτρικό SUV που θα κατασκευάζεται στην Κίνα
- Ντομπρόβσκις (ΕΕ): Καραδοκεί ο κίνδυνος για στασιμοπληθωρισμό παρά την εκεχειρία στο Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.