ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη λήψη seed stage χρηματοδότησης ύψους 1,2 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η ελληνική εταιρεία Convert Group που δραστηριοποιείται στον χώρο των Data & Analytics στο ηλεκτρονικό επιχειρείν.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η επένδυση έγινε από το Uni.Fund, ένα από τα funds του υπερταμείου Επιχειρηματικών Συμμετοχών Equifund, το οποίο αποτελεί επενδυτική πρωτοβουλία του European Investment Fund και του Ελληνικού Δημοσίου.
Η χρηματοδότηση θα ενισχύσει την επέκταση της εταιρείας στο εξωτερικό και την εξέλιξη των καινοτόμων προϊόντων της, eRetail Audit και eRetail Content, που στοχεύουν τη διεθνή αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου καταναλωτικών αγαθών, αξίας 280 δισ. ευρώ σύμφωνα με την Nielsen.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δωρεά για τους γιατρούς στα νησιά από τον Στ. Χατζηιωάννου: Το παρασκήνιο, πώς ο Ά. Γεωργιάδης «κλείδωσε» τη συμφωνία
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επιπτώσεις και Στρατηγικές Επιλογές για την Ελλάδα
- Η… μίρλα για την Κύπρο, οι πύραυλοι AMRAAM για τις «Οχιές», τα ραντεβού του Πιέρ, η μάζωξη στο Αρσάκειο και τα γενέθλια του ΚΜ
- Τράπεζα Κύπρου: Εξαγορές σε 3 κλάδους, προανήγγειλε ο Πανίκος Νικολάου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.