«Το ντέρμπι του Μάντσεστερ θα έχει νικητή»
Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Super League 1, όλα τα βλέμματα των φίλων του ποδοσφαίρου είναι στραμμένα στα playoffs. Ενόψει των δυνατών αναμετρήσεων μεταξύ των έξι πρώτων, το Game Time φιλοξένησε τον Φεντερίκο Μακέντα.
Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας τόσο στα playoff όσο και στην επόμενη σεζόν, αλλά και στην αγωνιστική «αναγέννησή» του.
Ως πρώην «μπέμπης» μίλησε, επίσης, για το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ, μεταξύ Γιουνάιτεντ και Σίτι. Εστίασε στις προσπάθειες του πρώην προπονητή του στην ομάδα νέων, Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, τονίζοντας ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ελπίδες για είσοδο στην τετράδα του πρωταθλήματος που οδηγεί στο Champions League.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Αλέξης Τσίπρας, τα γεροντοφρικιά της «Αριστεράς» και οι αλήθειες που δε λέγονται
- Κώστας Τσιάρας στο mononews: Ερευνώνται τα πρώτα 2.000 ΑΦΜ που πήραν υψηλές επιδοτήσεις – Θα επιστραφούν άμεσα τα χρήματα
- Τράπεζες: Δωρεές και χορηγίες άνω των 600 εκατ. ευρώ σε παιδεία, περιβάλλον, υγεία και πολιτισμό
- Έρικ Βασιλάτος: Ποιος είναι ο πολυεκατομμυριούχος κουμπάρος του Αργυρού και της Νίκα
